iar e meci….

blogul meu s-a „nascut” in urma frustrarilor provocate de un meci in care steaua aproape mi-a provocat infarct. in seara asta iar e meci si eu-s de una singura in fata televizorului. oare sa pun 112 pe apelare rapida?! sau sa-mi bag picioarele in el fotbal?! (sa ma scuze cei mai sensibili la exprimari din astea colocviale) mda, oricum, s-a dus deja de ceva ani sentimentul ala de nerabdare optimista pe care il incercam inaintea unui meci decisiv…prea multe meciuri proaste, fara numar rezultate umilitoare… sunt convinsa ca si fosta echipa Vointa Prajeni avea rezultate mai frumoase pe vremea cand faceau furori in divizia judeteana de Botosani. si totusi…..HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentarii la “iar e meci….

  1. Pt. geniu pustiu:stiu eu raspunsul.Din lipsa vointei singurului jucator,antrenor,sponsor arbitru si proprietar al terenului=Amalia! Cauza cauzelor a fost ,insa, inundarea terenuluide catre impozantul Amazon local,parca miletin.Pe atunci,Amalia-Lorena,sau numai una dintre ele,nu aflase/ra ca s-a inventat costumul de baie.Via familiei,refacuta cu greu dupa incendierea de catre Burebista,in campania sa antialcool,n-avea frunze pe marimea echipei,care a fost descalificata,astfel, pentru intrarea in joc cu lipsa totala a echipamentului.Depun marturie,in calitate de singur spectator ,in trecere!

  2. sunteti chiar rautacios, domnule profesor :D. vointa prajeni a fost o echipa de fotbal care a activat in divizia judeteana botosani aproximativ doi ani dupa '89. din pacate, in anul in care echipa trebuia sa promoveze in divizia c de la acel moment, nu s-au gasit sponsori. deci, din cauza lipsei banilor jucatorii s-au vazut nevoiti sa renunte la fotbal si s-au insurat, au facut copii si au mers la muncile campului. oricum, sunt convinsa ca jucau un fotbal mult mai frumos decat ceea ce am tot vazut eu la tv in ultima perioada.

  3. Scuze pentru rautati.In rest sunt bucuros sa aflu ca echilibrul cosmic s-a restabilit prin ceea ce au facut jucatorii dupa ce s-au lasat de fotbal. Tu cand te lasi? Inca ceva:1.ti-am servit ceva pe blogul meu.dezvolta la tine ,eseistic,nedumeririle exprimate,ca sa-mifac studiul. 2.nu mi-s profesor,ca n-am invatat pe nimeni nimic.sunt blogistul anitzei.Ia aminte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s